Web Dizajn

Web dizajn

HF dizajn studio pruža kompletan set usluga vezanih za web dizajn (izradu web prezentacija) kao i savetodavne usluge vezane za povećanje uspešnosti klijenta na internetu. Naš kreativni tim ima višegodišnje iskustvo u izradi originalnih, efektnih i sofisticiranih web rešenja za klijente iz različitih privrednih/vanprivrednih grana. Pristupačne cene, kvalitet rada i rokovi su ono što opredeljuje naše klijente da nam dolaze sa novim projektima. Naše usluge iz oblasti web dizajna uključuju:

 • Kompletan dizajn web prezentacija
 • Redizajn postojećih web prezentacija
 • Kreiranje različitih interfejsa za krajnje korisnike
 • E-Komerc (izrada internet prodavnica)
 • Hosting

Održavanje postojećih prezentacija (podrazumeva nadgledanje i kontrolu operativnosti i vidljivosti sajta kao i njegovo nesmetano funkcionisanje)

Ažuriranje postojećih prezentacija (izmena i/ili dodavanje novih sadržaja na postojećim stranicama ili kreiranje novih stranica bez izmene osnovnog dizajna)

Optimizacija - prilagođavanje stranica prezentacije domaćim i svetskim mašinama za pretragu
Reklamne kampanje - ciljane kampanje usmerene ka određenom tipu korisnika.
Tehnologije koje koristimo:

 • HTML
 • PHP
 • CMS
 • SQL
 • Flash
 • CSS

Zašto Web Prezentacija?

Ako uzmemo za primer prosečnu cenu WEB SAJTA od 250 evra i činjenicu da kvalitetan web sajt ne samo da će vam doneti nove uspešne poslovne kontakte nego i to da ga ne morate menjati od tri do pet godina i samim tim nemate dodatnih troškova, dolazimo do zaključka da je to vrlo povoljan a sa druge strane vrlo efikasan način promovisanja Vaše kompanije.

Prezentacija na internetu je aktuelna 24 h, ceo svet može da je pogleda, internet ne poznaje granice.
Dovoljan vam je samo jedan nov uspešan poslovni kontakt koji vam je omogućio WEB SAJT i vi ste isti isplatili.
U kombinaciji sa konvencionalnim metodama marketinga i promovisanja kao što su vizit kartice, promotivni letci, reklamne trake, oglašavanje na LED, LCD displejima, Radio i TV stanicama, itd. čini potpunu celinu i zagarantovan poslovni uspeh.

Cenovni raspon projektovanja i izrade Web prezentacije zavisi od kompleksnosti, veličine, tehnike rada, namene i atraktivnosti web prezentacije.

Zašto Internet Prodavnica?

U okviru servisa Internet prodavnice nudimo Vam kompletno rešenje za prodaju putem Interneta. Naše rešenje Vam omogućava da kreirate prodajni sajt u vidu kataloga proizvoda, putem kojeg možete da primate narudžbe.
Glavna prednost servisa hostfate.com je što mi vodimo računa o svim tehničkim pitanjima, a Vi se bavite samo prodajom.
Postoji mogućnost implementacije procesora kartica.

Kontaktirajte nas

Prodaja

pon-pet: 08:00 - 16:00
064/583 10 90
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 Za dodatna pitanja posetite stranicu KONTAKT

S5 Box